Menu

Združenje motoristov

Darila za rejence in rejnike

knjiznica_grosupljeRA ZELENI VAL, 22.12.2008, OSREDNJA INFORMATIVNA ODDAJA, 16.30
TOMAŽ SIMETINGER: Čez pol ure bodo člani Rotary kluba Grosuplje v mestni knjižnici Grosuplje obdarili grosupeljske rejence in njihove rejnike. Na telefonski zvezi prav lepo pozdravljam članico Rotary kluba Zdenko Cerar. Gospa Cerar, lepo pozdravljeni, kaj je namen današnjega obdarovanja.

Preberi več

Uspešen dobrodelni božični koncert

RA SORA, 18.12.2008, DOBER DAN, GORENJSKA, 14.00
VODITELJICA: V starološki cerkvi svetega Jurija je včeraj zvečer potekal 9. božični koncert Glasbene šole škofja Loka, ki so ga že drugič organizirali člani škofjeloškega Rotary cluba. Koncert je imel tudi dobrodelno noto, saj bodo rotarijci izkupiček od prodanih vstopnic in prostovoljnih prispevkov namenili opremljanju multisenzorične sobe za otroke s posebnimi potrebami na Osnovni šoli Jela Janežiča.

Preberi več

Deveti božični koncert Glasbene šole A kofja Loka

RADIO SORA, 17. 12. 2008, AKTUALNO, 9.00
NOVINARKA: Nekaj minut pozneje, a zagotovo začenjamo današnjo oddajo Aktualno, v kateri vas bomo povabili na dobrodelni koncert, ki ga pripravlja škofjeloški Rotary club in pa Glasbena šola škofja Loka. Vse ima dobrodelno noto. Deveti božični koncert Glasbene šole škofja Loka, bo že to po vrsti, toda podrobnosti v nadaljevanju. Z velikim veseljem v našem studiu in naši družbi danes pozdravljam predsednika Rotary cluba škofja Loka, gospoda Marka Murna, profesorja na Glasbeni šoli in vodjo godalnega orkestra, gospoda Armina Seška.
ARMIN SEšEK (profesor na Glasbeni šoli škofja Loka): Dober dan.

Preberi več

Koncert Glasbene šole Škofja Loka

RA SORA, 17.12.2008, DOBER DAN, GORENJSKA, 14.00
VODITELJICA: V starološki cerkvi svetega Jurija lahko danes ob 19:30 prisluhnete 9. božičnemu koncertu Glasbene šole škofja Loka, ki ga bodo letos že drugič organizirali člani škofjeloškega Rotary cluba. Drevišnji koncert bo imel tudi dobrodelno noto, saj bodo rotarijci izkupiček namenili opremljanju posebne multisenzorične sobe za otroke s posebnimi potrebami na Osnovni šoli Jela Janežiča. Več o današnjem dogodku pa predsednik Rotary cluba Marko Murn.
Preberi več

Nova telovadnica v škofjeloški osnovni šoli

RADIO SORA, 16. 12. 2008, AKTUALNO, 9.00

NOVINAR: Spoštovani poslušalci, včeraj popoldan so na osnovni šoli Jela Janežiča v škofji Loki, odprli novo telovadnico. Slovesne otvoritve se je udeležila tudi naša sodelavka Petra Čečič, ki se je pogovarjala z ravnateljico šole, Marjeto šmid.

PETRA ČEČIČ: Ideja o telovadnici na osnovni šoli Jela Janežiča je stara že dobrih deset let.

Preberi več
 logodigitalna platforma   zaposlitev   tabori-logi 12  rotary-izobrazevanje-logo     Dohodnina                  Macedonia