Menu

Združenje motoristov

Vodstvo Rotary Slovenija 2017-2018

Funkcija Ime in priimek Klub e-mail
GUVERNERJI
DG Danijel Petrovič RC Ljubljana Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
DGE Janez Lipec RC Zagorje Kum Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
PDG  Jože Zadravec RC Medvode Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
PDG Martin Šinigoj RC Nova Gorica Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
PDG Anton Končnik RC Bled Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
PDG Edi Stropnik RC Ptuj Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
PDG Otmar Zorn RC Ljubljana Emona Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
DISTRIKTNA PISARNA
Distriktna sekretarka Laura Senčar / Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
ASISTENTI GUVERNERJA IN POMOČNIKI ASISTENTOV
Asistent Guvernerja - Ljubljana 1 Aleš Jenčič RC Ljubljana Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnik AG - Ljubljana 1 Marko Kajzer RC Ljubljana Carniola Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Asistentka Guvernerja - Ljubljana 2 Jože Ban RC Medvode Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnik AG - Ljubljana 2 Igor Sterle RC Ljubljana Carniola Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Asistent Guvernerja - Osrednja Štajerska in SV Slovenija Matjaž Durjava RC Maribor Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnik AG - Osrednja Štajerska in SV Slovenija Vladimir Podhostnik RC Maribor Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Asistent Guvernerja - Štajerska, Koroška in Posavska Stanislav Veniger RC Žalec Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnik AG - Štajerska, Koroška in Posavska Tomaž Fludernik RC Celje Barbara Celjska Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Asistent Guvernerja - Gorenjska Marjan Kocjan RC Ljubljana Golf Ilirija Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnik AG - Gorenjska Damjan Rotter RC Škofja Loka Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Asistent Guvernerja - Primorska in Notranjska Veselko Ojo RC Koper Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnik AG - Primorska in Notranjska Matjaž Krajnc RC Portorož Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Asistent Guvernerja - JV Slovenija Tomaž Savšek RC Dolenjske Toplice Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnik AG - JV Slovenija Dušan Peterkovič RC Novo mesto Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
ODBORI
Predsednik odbora za razvoj in širitev članstva Aleš Grašek RC Ljubljana Emona Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnik predsednika odbora za razvoj in širitev članstva Dušan Peterkovič RC Novo mesto Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnica predsednika odbora za razvoj in širitev članstva Marija Štajduhar RC Kočevje Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnik predsednika odbora za razvoj in širitev članstva Bojan Rosi RC Ptuj Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnik predsednika odbora za razvoj in širitev članstva Vasja Peršolja RC Solkan Siliganum Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Predsednik odbora za nove generacije An Krumberger RC Nova Gorica Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Član odbora za nove generacije Aleksander Lieber RC Medvode Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Član odbora za nove generacije Aleš Erčulj RC Ljubljana 25 Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Član odbora za nove generacije Dušan Černigoj RC Ajdovščina Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Član odbora za nove generacije Aljoša Domijan RC Ljubljana Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Član odbora za nove generacije Tomaž Bole RC Ljubljana Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Članica odbora za nove generacije Manca Kragelj RAC Celje Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Podpredsednik odbora za nove generacije Slavc Grčar RC Ljubljana Grad Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Članica odbora za nove generacije Snežana Šuput RC Ljubljana Nike Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Predsednica odbora za poklicno dejavnost in inovativnost Marta Turk RC Ljubljana Nike Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnik predsednice odbora za poklicno dejavnost in inovativnost Edi Stropnik RC Ptuj Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnik predsednice odbora za poklicno dejavnost in inovativnost Franc Dolenc RC Bled Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnik predsednice odbora za poklicno dejavnost in inovativnost Andrej Šolinc RC Ljubljana 25 Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnica predsednice odbora za poklicno dejavnost in inovativnost Mateja Adamlje RC Ljubljana Nike  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnik predsednice odbora za poklicno dejavnost in inovativnost Ivan Jaćimović RAC Ljubljana Center Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnica predsednice odbora za poklicno dejavnost in inovativnost Barbara Ambrož RC Maribor Lent Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnik predsednice odbora za poklicno dejavnost in inovativnost Drago Rudel RC Ljubljana Center Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnik predsednice odbora za poklicno dejavnost in inovativnost Rok Capuder RC Domžale Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnik predsednice odbora za poklicno dejavnost in inovativnost Gregor Mohorčič RC Novo mesto Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Predsednik odbora za mednarodno dejavnost Janez Podobnik RC Idrija Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnica predsednika odbora za mednarodno dejavnost Andreja Rihter RC Koper Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnica predsednika odbora za mednarodno dejavnost Klaudija Šturm RC Maribor Park Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnik predsednika odbora za mednarodno dejavnost Jože Oberstar RC Novo mesto Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnik predsednika odbora za mednarodno dejavnost Janez Lipec RC Zagorje Kum Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnik predsednika odbora za mednarodno dejavnost Mario Orasche RC Ljubljana Grad Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Predsednik odbora za skupnost Janka Planinc RC Tržič-Naklo Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnik predsednika odbora za skupnost Vojko Starovič RC Maribor Lent Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnica predsednika odbora za skupnost Kaja Dosedla RC Celje Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnik predsednika odbora za skupnost Zmago Petrič RC Ajdovščina Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Predsednik odbora za fundacije Anton Končnik RC Bled Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnik predsednika odbora za fundacije Alenka Pandiloska Jurak RC Dolenjske Toplice Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnik predsednika odbora za fundacije Rok Štibler RC Maribor Park Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnik predsednika odbora za fundacije Samo Krivic RC Medvode Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Predsednica odbora za stike z javnostmi Irena Kocjan RC Medvode Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnica predsednice odbora za stike z javnostmi Irena Linasi Rogač RC Slovenj Gradec Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnica predsednice odbora za stike z javnostmi Ida Baš RC Maribor Lent Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnik predsednice odbora za stike z javnostmi Franci Zavrl RC Ljubljana Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnica predsednice odbora za stike z javnostmi Marijana Kolenko RC Celje Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnica predsednice odbora za stike z javnostmi Mina Krevl RAC Ljubljana Feniks Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnica predsednice odbora za stike z javnostmi Nika Andoljšek RAC Ljubljana 25 Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Predsednik odbora za informatiko Branko Matijevič RC Ljubljana Barje Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnik predsednika odbora za informatiko Franci Mugerle RC Ljubljana Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Predsednik odbora za socialna omrežja in e-klub Simon Meglič RC Logatec Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnik predsednika odbora za socialna omrežja in e-klub Tomi Ilijaš RC Nova Gorica Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnik predsednika odbora za socialna omrežja in e-klub Ernest Žejn RC Zgornji Brnik Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnik predsednika odbora za socialna omrežja in e-klub Branko Matijevič RC Ljubljana Golf Ilirija Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Predsednik odbora za varovanje okolja Marko Lavrih RC Grosuplje Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnik predsednika odbora za varovanje okolja Anton Prosen RC Ljubljana Center Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnik predsednika odbora za varovanje okolja Miro Kragelj RC Zgornji Brnik Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnik predsednika odbora za varovanje okolja Janez Lipec RC Zagorje Kum Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Predsednica odbora za medklubsko sodelovanje Martina Ring RC Ljubljana Nike Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnik predsednice odbora za medklubsko sodelovanje Andrej Šolinc RC Ljubljana 25 Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnik predsednice odbora za medklubsko sodelovanje Bojan Rogač RC Ljubljana Šiška Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Predsednik odbora za izobraževanje Otmar Zorn RC Ljubljana Emona Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnik predsednika odbora za izobraževanje Peter Ribarič RC Ljubljana Golf Ilirija Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnik predsednika odbora za izobraževanje Tomaž Kern RC Medvode Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnik predsednika odbora za izobraževanje Janez Bešter RC Ljubljana Center Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnik predsednika odbora za izobraževanje Borut Rončević RC Ljubljana Golf Ilirija Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnik predsednika odbora za izobraževanje Mihael Sekavčnik RC Ljubljana Tivoli Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Predsednik odbora Alumni Matjaž Madžarac RC Maribor Grad Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnik predsednika odbora Alumni Bojana Drev RC Ljubljana Tivoli Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnik predsednika odbora Alumni Borut Razdevšek RC Ljubljana Emona Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnik predsednika odbora Alumni Bojan Rosi RC Ptuj Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Distriktni zakladnik Marjan Čuk RC Ljubljana Šiška Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnik distriktnega zakladnika Nikolaj Fišer RC Solkan Siliganum Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Predsednica odbora za razvoj ženskega članstva Marjana Martinčič RC Ljubljana Tivoli Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Predsednik odbora za organizacijo tematskih srečanj za skupnost Alojzij Rejc RC Idrija Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Predsednik odbora za organizacijo PETS-SETS Jože Ban RC Nova Gorica Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Distriktni Rotaract predstavnik (DRR) Primož Cuznar RAC Kranj  
Koordinatorka RI - Lions Irena Kos RC Ljubljana Nike Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Distriktni arhivar Matija Tuma RC Ljubljana Emona Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
POOBLAŠČENCI GUVERNERJA
Pooblaščenec guvernerja za sodelovanje z Makedonijo Edi Stropnik RC Ptuj Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pooblaščenec guvernerja za grafično oblikovanje Marjan Kocjan RC Ljubljana Golf Ilirija Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pooblaščenka guvernerja za Rotaract (RAC) Manca Kragelj RAC Celje Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pooblaščenka guvernerja za Interact (IAC) Snežana Šuput RC Ljubljana Nike Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pooblaščenka guvernerja za humanitarna sredstva iz dohodnine Mojca Fon Jager RC Ljubljana Nike Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pooblaščenec guvernerja za PolioPlus Vojko Kanič RC Maribor Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
FINANČNI NADZOR
Finančni nadzor Marko Kajzer RC Ljubljana Carniola Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Vodstvo Rotary Slovenija 2018-2019

Funkcija Ime in priimek Klub e-mail
GUVERNERJI
DG Janez Lipec RC Zagorje Kum Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
DGE Irena Kos RC Ljubljana Julija Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
IPDG Danijel Petrovič RC Ljubljana Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
PDG  Jože Zadravec RC Medvode Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
PDG Martin Šinigoj RC Nova Gorica Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
PDG Anton Končnik RC Bled Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
PDG Edi Stropnik RC Ptuj Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
PDG Otmar Zorn RC Ljubljana Emona Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
PDG Stanislav Ojnik … RC Maribor /
DISTRIKTNA PISARNA
Distriktna sekretarka Laura Senčar / Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
ASISTENTI GUVERNERJA IN POMOČNIKI ASISTENTOV
Asistent Guvernerja - Ljubljana 1 Aleš Jenčič RC Ljubljana Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Asistentka Guvernerja - Ljubljana 2 Jože Ban RC Medvode Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Asistent Guvernerja - Osrednja Štajerska in SV Slovenija Matjaž Durjava RC Maribor Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Asistent Guvernerja - Štajerska, Koroška in Posavska Stanislav Veniger RC Žalec Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Asistent Guvernerja - Gorenjska Marjan Kocjan RC Ljubljana Iliria Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Asistent Guvernerja - Primorska in Notranjska Matjaž Krajnc RC Portorož Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Asistent Guvernerja - JV Slovenija Tomaž Savšek RC Dolenjske Toplice Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
ODBORI
Predsednik odbora za razvoj in širitev članstva Aleš Grašek RC Ljubljana Emona Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Predsednik odbora za nove generacije An Krumberger RC Ljubljana Iliria Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Predsednica odbora za poklicno dejavnost in inovativnost Marta Turk RC Ljubljana Nike Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Predsednik odbora za mednarodno dejavnost Janez Podobnik RC Idrija Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Predsednik odbora za skupnost Janka Planinc RC Tržič-Naklo Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Predsednik odbora za fundacije Jože Ban RC Medvode Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Predsednica odbora za stike z javnostmi Irena Kocjan RC Medvode Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Predsednik odbora za strateški razvoj Iztok Seljak RC Idrija Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Predsednik odbora za socialna omrežja in e-klub Simon Meglič RC Logatec Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Predsednik odbora za varovanje okolja Marko Lavrih RC Grosuplje Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Predsednik odbora za medklubsko sodelovanje Dušan Peterkovič RC Ljubljana Iliria Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Predsednik odbora za izobraževanje Otmar Zorn RC Ljubljana Emona Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Predsednik odbora Alumni Matjaž Madžarac RC Maribor Grad Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Distriktni zakladnik Jože Potočar RC Ljubljana Carniola Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Predsednica odbora za razvoj ženskega članstva Marjana Martinčič RC Ljubljana Tivoli Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Predsednik odbora za organizacijo tematskih srečanj za skupnost Alojzij Rejc RC Idrija Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Predsednik odbora za organizacijo PETS-SETS Jože Ban RC Medvode Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Distriktni Rotaract predstavnik (DRR) Tilen Šerbec Turk RAC Novo mesto Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Koordinatorka RI - Lions Irena Kos RC Ljubljana Julija Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Distriktni arhivar Matija Tuma RC Ljubljana Emona Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
POOBLAŠČENCI GUVERNERJA
Pooblaščenec guvernerja za sodelovanje z Makedonijo Edi Stropnik RC Ptuj Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pooblaščenec guvernerja za grafično oblikovanje Marjan Kocjan RC Ljubljana Iliria Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pooblaščenka guvernerja za Rotaract (RAC) Manca Kragelj RAC Celje Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pooblaščenka guvernerja za Interact (IAC) Snežana Šuput RC Ljubljana Julija Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pooblaščenka guvernerja za humanitarna sredstva iz dohodnine Mojca Fon Jager RC Ljubljana Nike Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pooblaščenec guvernerja za PolioPlus Vojko Kanič RC Maribor Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
FINANČNI NADZOR
Predsednica skupine za finančni nadzor Valentina Zupan RC Škofja Loka Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Član skupine za finančni nadzor Marko Kajzer RC Ljubljana Carniola Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Član skupine za finančni nadzor Štefan Teraž RC Sevnica Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Vodstvo Rotary Slovenija 2017-2018

Funkcija Ime in priimek Klub e-mail
GUVERNERJI
DG Danijel Petrovič RC Ljubljana Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
DGE Janez Lipec RC Zagorje Kum Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
PDG  Jože Zadravec RC Medvode Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
PDG Martin Šinigoj RC Nova Gorica Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
PDG Anton Končnik RC Bled Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
PDG Edi Stropnik RC Ptuj Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
PDG Otmar Zorn RC Ljubljana Emona Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
DISTRIKTNA PISARNA
Distriktna sekretarka Laura Senčar / Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
ASISTENTI GUVERNERJA IN POMOČNIKI ASISTENTOV
Asistent Guvernerja - Ljubljana 1 Aleš Jenčič RC Ljubljana Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnik AG - Ljubljana 1 Marko Kajzer RC Ljubljana Carniola Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Asistentka Guvernerja - Ljubljana 2 Jože Ban RC Medvode Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnik AG - Ljubljana 2 Igor Sterle RC Ljubljana Carniola Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Asistent Guvernerja - Osrednja Štajerska in SV Slovenija Matjaž Durjava RC Maribor Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnik AG - Osrednja Štajerska in SV Slovenija Vladimir Podhostnik RC Maribor Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Asistent Guvernerja - Štajerska, Koroška in Posavska Stanislav Veniger RC Žalec Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnik AG - Štajerska, Koroška in Posavska Tomaž Fludernik RC Celje Barbara Celjska Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Asistent Guvernerja - Gorenjska Marjan Kocjan RC Ljubljana Golf Ilirija Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnik AG - Gorenjska Damjan Rotter RC Škofja Loka Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Asistent Guvernerja - Primorska in Notranjska Veselko Ojo RC Koper Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnik AG - Primorska in Notranjska Matjaž Krajnc RC Portorož Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Asistent Guvernerja - JV Slovenija Tomaž Savšek RC Dolenjske Toplice Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnik AG - JV Slovenija Dušan Peterkovič RC Novo mesto Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
ODBORI
Predsednik odbora za razvoj in širitev članstva Aleš Grašek RC Ljubljana Emona Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnik predsednika odbora za razvoj in širitev članstva Dušan Peterkovič RC Novo mesto Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnica predsednika odbora za razvoj in širitev članstva Marija Štajduhar RC Kočevje Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnik predsednika odbora za razvoj in širitev članstva Bojan Rosi RC Ptuj Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnik predsednika odbora za razvoj in širitev članstva Vasja Peršolja RC Solkan Siliganum Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Predsednik odbora za nove generacije An Krumberger RC Nova Gorica Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Član odbora za nove generacije Aleksander Lieber RC Medvode Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Član odbora za nove generacije Aleš Erčulj RC Ljubljana 25 Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Član odbora za nove generacije Dušan Černigoj RC Ajdovščina Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Član odbora za nove generacije Aljoša Domijan RC Ljubljana Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Član odbora za nove generacije Tomaž Bole RC Ljubljana Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Članica odbora za nove generacije Manca Kragelj RAC Celje Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Podpredsednik odbora za nove generacije Slavc Grčar RC Ljubljana Grad Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Članica odbora za nove generacije Snežana Šuput RC Ljubljana Nike Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Predsednica odbora za poklicno dejavnost in inovativnost Marta Turk RC Ljubljana Nike Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnik predsednice odbora za poklicno dejavnost in inovativnost Edi Stropnik RC Ptuj Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnik predsednice odbora za poklicno dejavnost in inovativnost Franc Dolenc RC Bled Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnik predsednice odbora za poklicno dejavnost in inovativnost Andrej Šolinc RC Ljubljana 25 Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnica predsednice odbora za poklicno dejavnost in inovativnost Mateja Adamlje RC Ljubljana Nike  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnik predsednice odbora za poklicno dejavnost in inovativnost Ivan Jaćimović RAC Ljubljana Center Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnica predsednice odbora za poklicno dejavnost in inovativnost Barbara Ambrož RC Maribor Lent Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnik predsednice odbora za poklicno dejavnost in inovativnost Drago Rudel RC Ljubljana Center Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnik predsednice odbora za poklicno dejavnost in inovativnost Rok Capuder RC Domžale Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnik predsednice odbora za poklicno dejavnost in inovativnost Gregor Mohorčič RC Novo mesto Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Predsednik odbora za mednarodno dejavnost Janez Podobnik RC Idrija Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnica predsednika odbora za mednarodno dejavnost Andreja Rihter RC Koper Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnica predsednika odbora za mednarodno dejavnost Klaudija Šturm RC Maribor Park Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnik predsednika odbora za mednarodno dejavnost Jože Oberstar RC Novo mesto Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnik predsednika odbora za mednarodno dejavnost Janez Lipec RC Zagorje Kum Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnik predsednika odbora za mednarodno dejavnost Mario Orasche RC Ljubljana Grad Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Predsednik odbora za skupnost Janka Planinc RC Tržič-Naklo Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnik predsednika odbora za skupnost Vojko Starovič RC Maribor Lent Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnica predsednika odbora za skupnost Kaja Dosedla RC Celje Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnik predsednika odbora za skupnost Zmago Petrič RC Ajdovščina Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Predsednik odbora za fundacije Anton Končnik RC Bled Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnik predsednika odbora za fundacije Alenka Pandiloska Jurak RC Dolenjske Toplice Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnik predsednika odbora za fundacije Rok Štibler RC Maribor Park Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnik predsednika odbora za fundacije Samo Krivic RC Medvode Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Predsednica odbora za stike z javnostmi Irena Kocjan RC Medvode Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnica predsednice odbora za stike z javnostmi Irena Linasi Rogač RC Slovenj Gradec Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnica predsednice odbora za stike z javnostmi Ida Baš RC Maribor Lent Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnik predsednice odbora za stike z javnostmi Franci Zavrl RC Ljubljana Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnica predsednice odbora za stike z javnostmi Marijana Kolenko RC Celje Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnica predsednice odbora za stike z javnostmi Mina Krevl RAC Ljubljana Feniks Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnica predsednice odbora za stike z javnostmi Nika Andoljšek RAC Ljubljana 25 Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Predsednik odbora za informatiko Branko Matijevič RC Ljubljana Barje Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnik predsednika odbora za informatiko Franci Mugerle RC Ljubljana Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Predsednik odbora za socialna omrežja in e-klub Simon Meglič RC Logatec Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnik predsednika odbora za socialna omrežja in e-klub Tomi Ilijaš RC Nova Gorica Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnik predsednika odbora za socialna omrežja in e-klub Ernest Žejn RC Zgornji Brnik Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnik predsednika odbora za socialna omrežja in e-klub Branko Matijevič RC Ljubljana Barje
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Predsednik odbora za varovanje okolja Marko Lavrih RC Grosuplje Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnik predsednika odbora za varovanje okolja Anton Prosen RC Ljubljana Center Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnik predsednika odbora za varovanje okolja Miro Kragelj RC Zgornji Brnik Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnik predsednika odbora za varovanje okolja Janez Lipec RC Zagorje Kum Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Predsednica odbora za medklubsko sodelovanje Martina Ring RC Ljubljana Nike Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnik predsednice odbora za medklubsko sodelovanje Andrej Šolinc RC Ljubljana 25 Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnik predsednice odbora za medklubsko sodelovanje Bojan Rogač RC Ljubljana Šiška Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Predsednik odbora za izobraževanje Otmar Zorn RC Ljubljana Emona Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnik predsednika odbora za izobraževanje Peter Ribarič RC Ljubljana Golf Ilirija Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnik predsednika odbora za izobraževanje Tomaž Kern RC Medvode Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnik predsednika odbora za izobraževanje Janez Bešter RC Ljubljana Center Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnik predsednika odbora za izobraževanje Borut Rončević RC Ljubljana Golf Ilirija Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnik predsednika odbora za izobraževanje Mihael Sekavčnik RC Ljubljana Tivoli Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Predsednik odbora Alumni Matjaž Madžarac RC Maribor Grad Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnik predsednika odbora Alumni Bojana Drev RC Ljubljana Tivoli Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnik predsednika odbora Alumni Borut Razdevšek RC Ljubljana Emona Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnik predsednika odbora Alumni Bojan Rosi RC Ptuj Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Distriktni zakladnik Marjan Čuk RC Ljubljana Šiška Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnik distriktnega zakladnika Nikolaj Fišer RC Solkan Siliganum Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Predsednica odbora za razvoj ženskega članstva Marjana Martinčič RC Ljubljana Tivoli Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Predsednik odbora za organizacijo tematskih
srečanj za skupnost
Alojzij Rejc RC Idrija Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Predsednik odbora za organizacijo PETS-SETS Jože Ban RC Nova Gorica Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Distriktni Rotaract predstavnik (DRR) Primož Cuznar RAC Kranj  
Koordinatorka RI - Lions Irena Kos RC Ljubljana Nike Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Distriktni arhivar Matija Tuma RC Ljubljana Emona Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
POOBLAŠČENCI GUVERNERJA
Pooblaščenec guvernerja za sodelovanje z Makedonijo Edi Stropnik RC Ptuj Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pooblaščenec guvernerja za grafično oblikovanje Marjan Kocjan RC Ljubljana Golf Ilirija Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pooblaščenka guvernerja za Rotaract (RAC) Manca Kragelj RAC Celje Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pooblaščenka guvernerja za Interact (IAC) Snežana Šuput RC Ljubljana Nike Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pooblaščenka guvernerja za humanitarna sredstva iz dohodnine Mojca Fon Jager RC Ljubljana Nike Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pooblaščenec guvernerja za PolioPlus Vojko Kanič RC Maribor Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
FINANČNI NADZOR
Finančni nadzor Marko Kajzer RC Ljubljana Carniola Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Vodstvo Rotary Slovenija 2019-2020

Funkcija Ime in priimek Klub e-mail
GUVERNERJI
DG Irena Kos RC Ljubljana Julija Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
DGE Iztok Seljak RC Idrija Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
IPDG Janez Lipec RC Zagorje Kum Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
PDG Danijel Petrovič RC Ljubljana Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
PDG  Jože Zadravec RC Medvode Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
PDG Martin Šinigoj RC Nova Gorica Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
PDG Anton Končnik RC Bled Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
PDG Edi Stropnik RC Ptuj Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
PDG Otmar Zorn RC Ljubljana Emona Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
DISTRIKTNA PISARNA
Distriktna sekretarka Tina Rupert RAC Ljubljana 25 Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
ASISTENTI GUVERNERJA IN POMOČNIKI ASISTENTOV
Asistent Guvernerja - Ljubljana 1 Aleš Jenčič RC Ljubljana Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Asistentka Guvernerja - Ljubljana 2 Mojca Hergout Koletič RC Ljubljana Nike Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Asistent Guvernerja - Osrednja Štajerska in SV Slovenija Matjaž Durjava RC Maribor Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Asistent Guvernerja - Štajerska, Koroška in Posavska Irena Linasi RC Slovenj Gradec Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Asistent Guvernerja - Gorenjska Marjan Kocjan RC Ljubljana Iliria Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Asistent Guvernerja - Primorska in Notranjska Matjaž Krajnc RC Portorož Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Asistent Guvernerja - JV Slovenija Marko Lavrih RC Grosuplje Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
ODBORI
Predsednik odbora za razvoj in širitev članstva Dušan Peterkovič RC Grosuplje Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Vodstvo odbora za nove generacije Andrej Žagar RC Ljubljana Triglav Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Vodstvo odbora za nove generacije David Lukanovič RC Ljubljana  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Vodstvo odbora za nove generacije Rok Hrastar RC Ljubljana Triglav Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Predsednica odbora za poklicno dejavnost in inovativnost Marta Turk RC Ljubljana Nike Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Predsednik odbora za mednarodno dejavnost Janez Podobnik RC Idrija Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Predsednik odbora za skupnost Janka Planinc RC Tržič-Naklo Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Predsednik odbora za fundacije Trlep Tilen RC Ljubljana 25 Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Predsednica odbora za stike z javnostmi Irena Kocjan RC Medvode Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Predsednik odbora za strateški razvoj Iztok Seljak RC Idrija Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Predsednik odbora za socialna omrežja in e-klub Simon Meglič RC Logatec Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Predsednica odbora za varovanje okolja Mirjana Jelančič RC Sevnica Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Predsednica odbora za medklubsko sodelovanje Martina Ring RC Ljubljana Julija Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Predsednik odbora za izobraževanje Otmar Zorn RC Ljubljana Emona Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Predsednik odbora Alumni Matjaž Madžarac RC Maribor Grad Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Distriktni zakladnik Jože Potočar RC Ljubljana Carniola Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Predsednica odbora za razvoj ženskega članstva Marjana Martinčič RC Ljubljana Tivoli Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Predsednik odbora za organizacijo PETS-SETS Borut Razdevšek RC Ljubljana Emona Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Distriktni Rotaract predstavnik (DRR) Tilen Šerbec Turk RAC Novo mesto Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Koordinatorka RI - Lions Urša Teslić Čož RC Ljubljana Julija Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Distriktni arhivar Marko Šinkovc RC Ljubljana Emona Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
POOBLAŠČENCI GUVERNERJA
Pooblaščenec guvernerja za sodelovanje s Severno Makedonijo Dušan Peterkovič RC Grosuplje Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pooblaščenec guvernerja za grafično oblikovanje Marjan Kocjan RC Ljubljana Iliria Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pooblaščenka guvernerja za Rotaract (RAC) Manca Kragelj RAC Celje Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pooblaščenka guvernerja za Interact (IAC) Snežana Šuput RC Ljubljana Julija Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pooblaščenka guvernerja za humanitarna sredstva iz dohodnine Mojca Fon Jager RC Ljubljana Nike Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pooblaščenec guvernerja za PolioPlus Vojko Kanič RC Maribor Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
FINANČNI NADZOR
Predsednica skupine za finančni nadzor Valentina Zupan RC Škofja Loka Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Član skupine za finančni nadzor Marko Kajzer RC Ljubljana Carniola Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Član skupine za finančni nadzor Štefan Teraž RC Sevnica Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
 logodigitalna platforma   zaposlitev   tabori-logi 12  rotary-izobrazevanje-logo     Dohodnina                  Macedonia