Menu

Vodstvo Rotary Slovenija 2020-2021

DG Iztok Seljak RC Idrija Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
DGE Dušan Peterkovič RC Grosuplje Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
IPDG Irena Kos RC Ljubljana Julija Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
PDG Janez Lipec RC Zagorje Kum Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
PDG Danijel Petrovič RC Ljubljana Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
PDG  Jože Zadravec RC Medvode Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
PDG Martin Šinigoj RC Nova Gorica Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
PDG Anton Končnik RC Bled Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
PDG Edi Stropnik RC Ptuj Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
PDG Otmar Zorn RC Ljubljana Emona Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
DISTRIKTNA PISARNA
Distriktna sekretarka Tina Rupert RAC Ljubljana 25 Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
ASISTENTI GUVERNERJA IN POMOČNIKI ASISTENTOV
Asistent Guvernerja - Ljubljana 1 Marko Kajzer RC Ljubljana Carniola Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnik AG - Ljubljana 1 Miroslav Štraus Ljubljana Center Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  
Asistentka Guvernerja - Ljubljana 2 Mojca Hergout Koletič RC Ljubljana Nike Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnik AG - Ljubljana 2 Borut Razdevšek RC Ljubljana Emona Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Asistent Guvernerja - Osrednja Štajerska in SV Slovenija Boštjan Vrhovšek RC Maribor Grad Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  
Pomočnica AG - Osrednja Štajerska in SV Slovenija Nina Kolenc RC Maribor Park Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Asistent Guvernerja - Štajerska, Koroška in Posavska Mitja Kopušar RC Velenje Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  
Pomočnik AG - Štajerska, Koroška in Posavska Tomaž Fludernik RC Celje Barbara Celjska Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Asistent Guvernerja - Gorenjska Marjan Kocjan RC Ljubljana Iliria Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnik AG - Gorenjska Damjan Rotter RC Škofja Loka Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Asistent Guvernerja - Primorska in Notranjska Adrijan Ruchini RC Nova Gorica Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  
Pomočnik AG - Primorska in Notranjska Miloš Šturm RC Idrija Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  
Asistent Guvernerja - JV Slovenija Marko Lavrih RC Grosuplje Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnik AG - JV Slovenija Dušan Peterkovič Grosuplje Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Asistent guvernerja za okolje Janez Podobnik RC Idrija Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Asistent guvernerja za zdravje David Lukanovič RC Ljubljana Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Asistent guvernerja za etiko in kulturo Andreja Rihter RC Koper Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Asistent guvernerja za Rotary akademijo Janez Bešter RC Ljubljana Center Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Asistent guvernerja za realizacijo projektov Jože Ban RC Medvode Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  
ODBORI
Predsednik odbora za razvoj in širitev članstva Mojca Fon Jager RC Ljubljana Nike Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnik predsednika odbora za razvoj in širitev članstva Alja Žorž RC Zgornji Brnik Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  
Vodstvo odbora za nove generacije Andrej Žagar RC Ljubljana Triglav Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Vodstvo odbora za nove generacije David Lukanovič RC Ljubljana Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Vodstvo odbora za nove generacije Rok Hrastar RC Ljubljana Triglav Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Predsednica odbora za poklicno dejavnost in inovativnost Marta Turk RC Ljubljana Nike Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnik predsednice odbora za poklicno dejavnost in inovativnost Franc Dolenc RC Bled Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Predsednik odbora za mednarodno dejavnost Janez Lipec RC Zagorje Kum Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnik predsednika odbora za mednarodno dejavnost Manca Kragelj RC Celje Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  
Pomočnica predsednika odbora za mednarodno dejavnost - Hrvaška Andreja Rihter RC Koper Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnica predsednika odbora za mednarodno dejavnost - Avstrija Nina Kolenc RC Maribor Lent Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  
Pomočnica predsednika odbora za mednarodno dejavnost - Italija Adriano Ruccini RC Nova Gorica Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  
Pomočnica predsednika odbora za mednarodno dejavnost - Srbija in Severna Makedonija Dušan Peterkovič RC Grosuplje Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  
Predsednik odbora za fundacije Tilen Terlep RC Ljubljana 25 Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnica predsednika odbora za fundacije Tomo Pust RC Ljubljana 25 Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnica predsednika odbora za fundacije Alenka Pandiloska Jurak RC Dolenjske Toplice Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnik predsednika odbora za fundacije Anton Končnik RC Bled Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnik predsednika odbora za fundacije Andrej Prevc RC Ljubljana Šiška Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnik predsednika odbora za fundacije Janka Planinc RC Tržič-Naklo Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnik predsednika odbora za fundacije Vojko Starovič RC Portorož Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Predsednica odbora za stike z javnostmi Irena Kocjan RC Medvode Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnica predsednice odbora za stike z javnostmi Tanja Bivic RC Julija Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Predsednik odbora za socialna omrežja in e-klub Ernest Žejn RC Zgornji Brnik Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnik predsednika odbora za socialna omrežja in e-klub Simon Meglič RC Logatec Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnik predsednika odbora za socialna omrežja in e-klub Franc Dolenc RC Bled Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  
Pomočnik predsednika odbora za socialna omrežja in e-klub Tanja Bivic RC Julija Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Predsednica odbora za medklubsko sodelovanje Martina Ring RC Ljubljana Julija Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnik predsednice odbora za medklubsko sodelovanje Irena Kos RC Ljubljana Julija Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Predsednik odbora za izobraževanje Otmar Zorn RC Ljubljana Emona Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnik predsednika odbora za izobraževanje Janez Bešter RC Ljubljana Center Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnik predsednika odbora za izobraževanje Martina Ring RC Ljubljana Julija Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  
Pomočnik predsednika odbora za izobraževanje Anton Končnik RC Bled Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  
Pomočnik predsednika odbora za izobraževanje David Lukanovič RC Ljubljana Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  
Pomočnik predsednika odbora za izobraževanje Dušan Peterkovič RC Grosuplje Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Predsednik odbora Alumni Matjaž Madžarac RC Maribor Grad Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pomočnik predsednika odbora Alumni Bojan Rosi RC Ptuj Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Distriktni zakladnik Matejka Adamlje RC Ljubljana Nike Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  
Predsednica odbora za razvoj ženskega članstva Marjana Martinčič RC Ljubljana Tivoli Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Predsednik odbora za organizacijo PETS-SETS Borut Razdevšek RC Ljubljana Emona Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Distriktni Rotaract predstavnik (DRR) Nika Andoljšek RAC Ljubljana 25 Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  
Koordinatorka RI - Lions Urša Teslić Čož RC Ljubljana Julija Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Distriktni arhivar Marko Šinkovc RC Ljubljana Emona Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
POOBLAŠČENCI GUVERNERJA
Pooblaščenec guvernerja za sodelovanje z Makedonijo Dušan Peterkovič RC Grosuplje Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pooblaščenec guvernerja za grafično oblikovanje Marjan Kocjan RC Ljubljana Iliria Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pooblaščenka guvernerja za Rotaract (RAC) Nika Andoljšek RAC Ljubljana 25 Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  
Pooblaščenka guvernerja za Interact (IAC) Snežana Šuput RC Ljubljana Julija Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pooblaščenka guvernerja za humanitarna sredstva iz dohodnine Mojca Fon Jager RC Ljubljana Nike Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pooblaščenec guvernerja za PolioPlus Vojko Kanič RC Maribor Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
FINANČNI NADZOR
Predsednica skupine za finančni nadzor Valentina Zupan RC Škofja Loka Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Član skupine za finančni nadzor Marko Kajzer RC Ljubljana Carniola Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Član skupine za finančni nadzor Štefan Teraž RC Sevnica Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
 logodigitalna platforma   zaposlitev   tabori-logi 12  rotary-izobrazevanje-logo     Dohodnina                  Macedonia