Menu

Odkrivanje osebnosti s Facet5

Ste se kdaj vprašali, kaj je v resnici naša osebnost in od kod izvira? Je to stvar narave ali vzgoje? Ali okolje, v katerem živimo in ljudje, s katerimi sodelujemo, vplivajo na naše vedenje, delovanje in cilje, ki jih dosegamo?

Na predavanju Odkrivanje osebnosti s Facet5 bomo odgovorili na ta in druga vprašanja, skupaj odkrili osnovne temelje, ki vladajo naši osebnosti ter ugotovili, zakaj je pomembno raziskovati osebnost tako v življenjskem kot delovnem okolju. Predstavili bomo tudi načine, s katerimi lahko odkrijemo in okrepimo svojo osebnost za boljši razvoj samozavedanja in doseganje uspešnosti.

Matteo Bocelli je specialist vedenjske in organizacijske psihologije, NLP in coachinga, v več kot 18 letih izkušenj na tem področju pa je imel priložnost pomagati velikim mednarodnim družbam pri odkrivanju potencialov in opolnomočenju ljudi.

Med njimi so Banca Intesa, YKK, Maserati, Starwood Hotels, OBI, Knauf, Q8, Benetton, Honda, Fendi, Costa Crociere, Alitalia, Butan Plin, Krka, Ermenegildo Zegna, Armani, Adecco, Generali Insurance.

Vabljeni v uHotel, Miklošičeva 3, v ponedeljek, 16. maja ob 19.30.

Vaš Rotary Ljubljana Triglav

FB: https://www.facebook.com/events/733685080977217

 logodigitalna platforma   zaposlitev   tabori-logi 12  rotary-izobrazevanje-logo     Dohodnina                  Macedonia