Menu
Petek, 08 Julij 2022 09:13

Obisk RC Martjanci v Posavju

 

Obiski klubov, projekt rotarijskega leta 2021/2022, je zaključen

Izhajajoč iz osnovnega vodila Dneva odprtih vrat, to je, da bi se morali klubi bolje povezovati, imeti več stika in srečanj med seboj, je guverner Dušan Peterkovič leto dni nazaj naznanil projekt leta, ki ga je preprosto poimenoval Obiski klubov. Obisk kluba je mehanizem za spoznavanje, učenje in krepitev prijateljskih vezi. Obenem gradi moč in daje podporo medklubskemu sodelovanju in povezovanju. Na distriktni konferenci 4. junija 2022 je projekt doživel svoj epilog. Izmed vseh klubov, ki so v preteklem rotarijskem letu obiskali vsaj tri ostale klube izven svoje regije, je guverner izžrebal klub, ki ga bo guverner gostil na obisku v Posavju. Žreb je bil naklonjen Rotary klubu Martjanci.

Člani RC Martjanci so Posavje obiskali v sredo, 6. julija 2022. Na poti do cilja so opravili tudi predajo verige, ki jo je iz rok dosedanje predsednice Edit Žižek Sapač prevzel Robert Šoštarec. Gostitelj Dušan Peterkovič je rotarijske prijatelje sprejel v cvičkovem hramu, ki se ponaša tudi s častnim nazivom Ambasada cvička 1. Uvodna degustacija je bila priložnost za druženje, kjer dobre volje ni manjkalo. Družba se je preselila še na bližnji Studenec, kjer so si ob večerji izmenjali doživetja tekočega leta in načrte za prihodnje. Z obljubo, da se kmalu spet srečajo, so zaključili več kot prijetno druženje.

 
 
 
 
 
 
 logodigitalna platforma   zaposlitev   tabori-logi 12  rotary-izobrazevanje-logo     Dohodnina                  Macedonia