Menu
Ponedeljek, 15 Marec 2021 12:42

Fotografski natečaj “Gnezdilnice za čebele samotarke”

Dragi prijatelji čebel,

International Bee Rotary Fellowship (IBRF), mednarodno združenje Rotarijcev za čebele, s podporo Čebelarske zveze Slovenije organizira fotografski natečaj “Gnezdilnice za čebele samotarke”.

Namen fotografskega natečaja je ozaveščanje družbe in zlasti mladih o pomembni vlogi, ki jo imajo v naravi (poleg medonosnih čebel) čebele samotarke in drugi divji opraševalci. Hkrati pa gnezdilnice predstavljajo pomoč čebelam samotarkam, da najdejo primerna za mesta za svoje domovanje in prezimovanje.

Na natečaju sodelujete tako, da izdelate gnezdilnico za čebele samotarke, jo postavite na prosto in fotografirate. Dobrodošlo je, če so na fotografiji tudi čebele samotarke ali druge žuželke, ni pa to nujno. Največ dve fotografiji z dodatnimi informacijami pošljete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .

Fotografski natečaj poteka od 15. marca 2021 do vključno 15. maja 2021. Dodatne informacije najdete tudi na Facebookovi strani IBRF https://www.facebook.com/InternationalBeeRotaryFellowship.
Podrobni pogoji natečaja so v dokumentu 

Vabljeni k sodelovanju, čakajo vas medene nagrade!

International Bee Rotary Fellowship

 logodigitalna platforma   zaposlitev   tabori-logi 12  rotary-izobrazevanje-logo     Dohodnina                  Macedonia