Menu
Četrtek, 05 December 2019 10:45

IYFR

Ustanovljena obalna eskadrilja slovenske flote IYFR (International Yachting Fellowship of Rotarians)

V petek 29. novembra 2019 je v okviru slovenske flote IYFR potekal čarter nove slovenske obalne eskadrilje (IYFR Squadron Slovenian Coast). Eskadrilja je del slovenske flote IYFR in jo sestavlja šestnajst ustanovnih članov – ljubiteljev morja - iz rotarijskih klubov Portorož in Koper in dva obstoječa člana IYFR. Ustanovna kapitanka obalne eskadrilje je Alenka Šik iz koprskega kluba.
Čarterja so se poleg ustanovnih članov s partnerkami udeležili Marko Murn, aktualni regionalni komodor regije Balkan, ustanovni komodor slovenske flote in hkrati pobudnik za ustanovitev obalne eskadrilje, asistent guvernerke Matjaž Krajnc in večina vodstva slovenske IYFR flote.
Zlasti pa smo bili počaščeni, da so čarter s svojim obiskom počastili International Commodor IYFR, svetovni vodja fellowshipa, ki združuje 3800 rotarijcev-ljubiteljev plovbe, Robert BURNS z ženo Ann, Boris NINIĆ, komodor Hrvatske in Zoran OBRADOVIĆ, incoming komodor Srbije.
Čarter je v prijetnem okolju restavracije Kamin - Belvedere d.o.o nad Izolo vodil Johannes Krmc, aktualni komodor slovenske flote, ki je ustanovnim članom podelil certifikat o članstvu, značko in zastavico za plovilo. Vsem članom eskadrilje želi vodstvo flote MIRNO MORJE IN DOSTI VETRA!

 logodigitalna platforma   zaposlitev   tabori-logi 12  rotary-izobrazevanje-logo     Dohodnina                  Macedonia