Menu

Dnevi odprtih vrat Rotary klubov

Nedelja, 20 Oktober 2019 00:00

Dragi rotarijci, rotaraktovci in interaktovci!

 

Moto letošnjega rotarijskega leta »Rotary povezuje svet« je eno najboljših sporočil, ki jih pošiljamo svetu.

 

Rotarijci smo ljudje pripravljeni pomagati skupnosti v kateri živimo in vsem ljudem sveta. Zato moramo krepiti svoje vrste, vendar ob tem ne pozabiti, da v svojo sredino sprejemamo ljudi, ki v srcu dobro mislijo in so pripravljeni slediti rotarijskim načelom.

 

Širitvi članstva so namenjeni »Dnevi odprtih vrat Rotary klubov«.

 

Dnevi odprtih vrat so bili v preteklih letih dobro obiskani, obogateni z zanimivimi predavanji ali posebnimi dogodki v klubih. Klub lahko organizira dan odprtih vrat kadarkoli v letu, vendar je ta praksa v našem Distriktu zaživela kot skupna akcija, ki poteka v oktobru.

 

Z organiziranjem Dnevov odprtih vrat imamo enkratno priložnost vplivati na skupnost, zgraditi dolgoročna partnerstva, predvsem pa povečati zanimanje za članstvo ter izboljšati javno podobo rotarijstva.

 

Predstavljajte si, kako velik vpliv imamo lahko vsi skupaj, če vseh 69 rotary klubov, 29 RAC klubov in 12 IAC klubov povabi k sodelovanju svoje prijatelje, sosede, sodelavce in znance.

 

Odprimo vrata Rotary klubov, prikažimo čar rotarijstva, pokažimo da imamo rotarijci veliko srce in pripravljenost vplivati na izboljšanje razmer v svoji skupnosti in svetu.

 

Dnevi odprtih vrat so idealna priložnost, da privabimo nove, dobre ljudi v našo rotarijsko družino. Bodite uspešni, predvsem pa se imejte lepo in uživajte v družbi prijateljev.

 

Hvala vsem.

 

Dušan Peterkovič                                                                           Irena Kos

Predsednik odbora za razvoj in                                             Guvernerka Distrikta 1912 širitev članstva                                                                        za leto 2019/20

 

 

 

 logodigitalna platforma   zaposlitev   tabori-logi 12  rotary-izobrazevanje-logo     Dohodnina                  Macedonia