Menu
Sreda, 16 November 2022 08:50

Rotary Institut Rotary Cone 21

V Limassolu na Cipru se je pravkar zaključil Rotary Institut Rotary Cone 21, v katero spada tudi naš distrikt. Namenjen je bil srečanju sedanjih in s7šolanju bodočih guvernerjev in predstavitvi ključnih projektov Cone 21 predsednici Rotary International Jeniffer Jones, ki je bila osebno prisotna. 

 
 Vsebinsko je bil poseben poudarek namenjen tudi novemu
 fokusu Rotaryja, zaščiti planeta in varovanju okolja.  V tem okviru smo bili posebnega vabila za predstavitev projekta glassyclassy.eco deležni v našem distriktu, saj z njim in s širitvijo uporabe Rotary steklenk namesto plastenk za vodo izjemno prispevamo k procesu razplastenčenja in radikalnega zmanjševanja obsega škodljive mikroplastike v naravi. 


  Po predstavitvi projekta glasyclassy.eco, ki je vzbudil izjemno priznanje in zanimanje vseh prisotnih in se posebno navdušenje predsednice Rotary International Jennifer Jones je bila glavna tema razgovora, kako projekt cim prej razširiti na globalno, svetovno raven, kar bo predmet nadaljnjih razgovorov v prihodnjih dneh in tednih. Hvala vsem, ki dihate z glassyclassy.eco in odlično slovensko pitno vodo iz omrežja pijete samo se iz nje in jo širite v vaše družine, med prijatelje, v vaša podjetja in druge institucije! 


 Na fotografiji: Iztok Seljak, konceptualni vodja projekta glassclassy.eco s predsednico Rotary Interntaional Jeniffer Jones in Pamelo Campoblanco Royle. 

 

 logodigitalna platforma   zaposlitev   tabori-logi 12  rotary-izobrazevanje-logo     Dohodnina                  Macedonia