Menu
Četrtek, 24 Junij 2021 00:00

IAC Konferenca 24-25.06.2021

VABILO NA 8. INTERACT KONFERENCO
Draga interaktovka, dragi interaktovec in vsi mladi, ki se želite družiti in spoznati nekaj novega, prijetno zaključiti šolsko leto in vstopiti v počitniško obdobje - vabimo vas na 8. Interact konferenco, ki bo potekala v četrtek in petek,
24. in 25. junija, 2021 v hotelu Park **** na Bledu

Po ne najboljšem covidnem času vam želimo omogočiti lep vstop v poletje, z varnim druženjem na 8. Interact konferenci. Vsi udeleženci bodo imeli namreč negativen rezultat hitrega testa na Covid ali enega od drugih dokazov, navedenih v priloženem soglasju staršev. Tudi letošnja konferenca bo posvečena koristnim vsebinam, ki vas bodo obogatile in že prvi večer se bomo povezovali in družili v skupni nalogi.
Na uradnem delu konference v petek, boste IAC klubi predstavili svoje delovanje v 3 minutnih predstavitvah. Vaše slikovne predstavitve Interact klubov prosim oddajte do sobote , 19.junija na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .
Ker gre za izredne razmere pri organizaciji konference in relativno kratek čas do nje, prosimo, da IAC klubi poimenske prijave udeležencev s prijavnino oddate čimprej, oziroma najkasneje do torka, 15. junija, vašemu mentorju oz. botrskem klubu (kopijo na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ), da bomo lahko čim bolje organizirali konferenco in prevoz. Istočasno ob prijavi podajte tudi želje s kom želite biti v sobi (dvoposteljne in nekaj troposteljnih). V kolikor pride do omejitve števila udeležencev, se bo upošteval vrstni red prijav.
Lastni prispevek člana IAC za udeležbo na konferenci je 40 €. Botrski klubi krijejo stroške prevoza udeležencev ne glede na oddaljenost, pričakovan strošek je 25 € na osebo. Izkoristili bomo bazensko ponudbo hotela Park, zato nikar ne pozabite kopalk!
POMEMBNO: Interact konference se lahko na povabilo in mentorstvo kateregakoli RC kluba udeležijo tudi mladi, ki niso člani IAC kluba pod enakimi pogoji kot člani. Ne izpustite priložnosti, da povabite mlade iz vaše okolice na dogodek, ki jim bo ostal v spominu. Tako pridobimo tudi nove interactovce in v nadaljevanju rotaractovce ter rotarijce.
»IAC konferenca je priložnost za mlade, da v prijetnem okolju krepite prijateljstvo in spoznate nove prijatelje. Ob tem ste deležni vsebin, ki plemenitijo vašo osebnostno rast in vas opremljajo za poklicno pot, spoznavate pa tudi organizacijo Rotary International. Zato vas v pričakovanju čim večje udeležbe
lepo pozdravljava!«


Iztok Seljak, Guverner D1912
Snežana Šuput Gulin, Pooblaščenka guvernerja za Interact D1912

VABILO IN NAVODILA ZA BOTRSKE KLUBE OZ. MENTORJE za 8. INTERACT KONFERENCO
Tokratna organizacija konference je nekoliko kompleksnejša in tudi pogoji za udeležbo. Vendar verjamemo, da nam bo vsem skupaj uspelo, da bo ravno tako uspešna kot vse dosedanje.
Na konferenco so vabljeni mentorji IAC ali njihovi namestniki, drugi člani iz posameznega RC in RAC kot spremljevalci. Na IAC konferenci so dobrodošli vsi, vsak bogati naše druženje že s svojo prisotnostjo. Pri IAC klubih z mlajšimi mladoletniki (osnovnošolci ) je prisotnost mentorja ali drugega predstavnika botrskega kluba ob njihovih udeležencih na konferenci obvezna.
To je kot vedno tudi priložnost za podelitve priznanj, zato lahko mentorji podajo tudi svoje dodatne predloge za priznanja.
Botrske klube oz. mentorje prosimo, da v priloženi tabeli LISTA UDELEŽENCEV poimenske prijave udeležencev posredujete Snežani Šuput Gulin: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Vsem udeležencem posredujte tudi priložena soglasja in o stanju soglasji ravno tako obvestite Snežano Šuput Gulin. Originalna soglasja naj hranijo botrski klubi oz. mentorji. Poskrbite tudi za to, da imajo vsi udeleženci pred vstopom v avtobus negativen hitri test ali enega od drugih dokazov, navedenih v priloženem soglasju staršev.
Prispevke udeležencev botrski klubi zberete pred konferenco, skupaj s stroški prevoza jih nakažete na TRR Distrikta 1912, po tem, ko prejmete iz distriktne pisarne končni obračun števila udeležencev in račun, praviloma po konferenci. Podatki za nakazilo so: Zveza Rotary klubov Slovenije, Stegne 23 A, 1000 Ljubljana, Št. TRR pri NLB, d.d.: SI56 0201 3025 7301 922, Namen: 8. IAC KONFERENCA.
Cena bivanja v dvoposteljni sobi (poln penzion – večerja, zajtrk in kosilo ter kopanje v bazenih) znaša 104 € (52 eur na osebo) (+taksa 3,13€ in prijavnina 1€). Standardna dvoosteljna za eno osebo je 95 €+ takse…. Botrski klubi lahko mentorje za njihovo skrb za mlade motivirajo s kritjem stroškov bivanja. Cena posameznega obroka ob morebitni udeležbi le na večerji ali kosilu je 15 €.
Tokratna organizacija konference je nekoliko kompleksnejša in tudi pogoji za udeležbo. Vendar verjamemo, da nam bo vsem skupaj uspelo, da bo ravno tako uspešna kot vse dosedanje.
Prisrčen pozdrav in se vidimo na konferenci!


Iztok Seljak, Guverner D1912
Snežana Šuput Gulin, Pooblaščenka guvernerja za Interact D1912

PRIJAVNICA - 8. INTERACT KONFERENCA - OBVESTILO STARŠEM

SOGLASJE STARŠEV ZA OBISK BAZENOV

Obvestilo staršem in soglasje za prihod in odhod s konference v lastni režiji

 logodigitalna platforma   zaposlitev   tabori-logi 12  rotary-izobrazevanje-logo     Dohodnina                  Macedonia