Menu

KONCERT KVARTETA ČLANOV MŰNCHENSKIH FILHARMONIKOV IN GALLUSOVIH VAROVANCEV - GALLUSOV ODER IZBRANIH

VRHUNSKO GLASBENO DOŽIVETJE V ŽIVO IN PO SPLETU

DRAGI ROTARIJSKI PRIJATELJI,
ROTARY KLUB LJUBLJANA VAS VABI, DA STE Z NAMI V ŽIVO
V SREDO, 2.6. 2021, OB 20. URI
V SLOVENSKI FILHARMONIJI ALI V NEPOSREDNEM SPLETNEM PRENOSU
NA KONCERTU KVARTETA ČLANOV MŰNCHENSKIH FILHARMONIKOV IN GALLUSOVIH VAROVANCEV - GALLUSOV ODER IZBRANIH

Glavna zvezda večera bo eden najuspešnejših štipendistov Rotary kluba Ljubljana in Gallusovih varovancev, flavtist Martin Belič, edini Slovenec, ki je član Münchenskih filharmonikov. Nekateri ga štejejo za naslednika znamenite Irene Grafenauer, ki je bila tudi njegova profesorica na Mozarteumu. Več o njem na povezavi: https://navdihni.me/martin-belic-edini-slovenec-med-prestiznimi-munchenskimi-filharmoniki/.

S Kvartetom članov Münchenskih filharmonikov bosta nastopila Gallusova varovanca, flavtistka Dorotea Senica in violinist Timotej Willewaldt. Koncert bo hkrati uradno srečanje Rotary kluba Ljubljana, ki je tudi soustanovitelj Ustanove Gallus in podpira delovanje fundacije od svoje ustanovitve leta 1990.

Pomladno vzdušje bo pričarala glasba velikih mojstrov Wolfganga A. Mozarta, Pabla de Sarasateja, Edvarda Edgarja, Franza in Karla Dopplerja in Grigorasa I. Dinicuja.

Vstop je prost, obvezna pa je rezervacija na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. oz. na GSM 041 693 637 vsak dan od 10. do 12 ure do zapolnjenih mest. Število mest je omejeno, zato so rezervacije nujne. Vstopnice bodo dobili vsi, ki jim bomo potrdili rezervacijo. Vsi prijavljeni bodo prejeli tudi vsa potrebna navodila glede epidemioloških razmer.

V Ustanovi Gallus bodo hvaležni za finančno podporo, za vsakega obiskovalca koncerta je priporočena donacija 20 €, lahko tudi več. K donaciji za mlade glasbene talente vabimo tudi vse, ki boste koncert spremljali v spletnem neposrednem prenosu.
Donacijo se lahko nakaže na račun: Ustanova Gallus, Metelkova ulica 6, Ljubljana, IBAN 0201 1001 6061 274 s pripisom »za mlade glasbene talente«.
Obiskovalci koncerta lahko donirajo tudi v skrinjico, ki bo ob vhodu na koncertu.

Za Ustanovo Gallus je najpomembnejša naložba NALOŽBA V ČLOVEKA, V UMETNIKA.

Koncert je posvečen 30-letnici delovanja Ustanove-fundacije, Agencije in Založbe Gallus, ter 430-letnici Gallusove smrti.

PRIDRUŽITE SE S KLIKOM NA
https://video.arnes.si/watch/live/51qdxhzqxxdw
DA NE BO TEŽAV S POVEZAVO IN ZAMUDNIKI – DOBRODOŠLI OB 19:50

Ostanite zdravi in optimistični!

 logodigitalna platforma   zaposlitev   tabori-logi 12  rotary-izobrazevanje-logo     Dohodnina                  Macedonia