Menu

12. rotarijski kamp 2021

12. rotarijski kamp 2021
Ankaran – Ancarano


Od ponedeljka 16.avgusta 2021 do nedelje 22. avgusta 2021

V hotelu Arija, Mladinskega zdravilišča in okrevališča Rdečega križa Slovenije, na Debelem rtiču.

Dragi rotarijski prijatelji !
Po lansko letnem odpadlem kampu zaradi nam znanih epidemioloskih omejitev, se letos z ekipo rotarijcev, terapevtskih strokovnjakov, prostovoljcev in vseh naših gostov vračamo na Debeli rtič, ne glede, da trenutno, še vedno neugodno epidemiološko stanje. Na Mladinskem zdravilišču in letovišču Slovenskega Rdečega križa nam zagotavljajo, da so z svojim poslovanjem pričeli že v jesenskem obdobju lanskega leta, seveda ob strogem upoštevanju vseh navodil epidemioloske stroke. Te ukrepe pa jih bomo morali tudi mi strogo spoštovati.

Vse delo v kampu bo omejeno na tako imenovane »mehurčke«. To pomeni, da osebe, ki skupaj izvajajo razne terapije ali plavanje v morju in bazenu, tvorijo mehurček in se družijo le med seboj. Tudi termini za obroke in ostale dejavnosti se bodo temu prilagodili. Osnovna razlika od ostalih let je v tem, da poteka ves program bolj umirjeno, predvsem ni nobenih zunanjih gostov in dnevnih obiskovalcev. Tako bo tudi celotedenski program kampa temu prilagojen, to pomeni, nobenih večernih druženj in razvedrilnih programov.
Vsi, ki dodo prvi dan vstopili v kamp, bodo morali biti zdravi z izpolnjenimi obrazci in negativnim testom.
V MZL na Debelem rtiču imajo tudi organizirano Covid ambulanto z ustreznim zdravstvenim osebjem in z natančnimi navodili ukrepanja v primeru pojava znakov akutne okužbe.
Samo za informacijo prilagamo Navodila za ravnanje v jedilnici.

Zahtevno organizacijo kampa je mogoče izpeljati le s skupnim sodelovanjem in ob pomoči distrikta 1912.

Koga pričakujemo kot organizatorji od Rotary klubov ?
Slovenske rotarijske klube vabimo, da v svojem okolju najdejo otroka z drugačnimi potrebami in mu omogočijo preživetje enotedenskih terapevtskih počitnic na Debelem rtiču.
Otroci udeleženci naj ne bodo mlajši od 6 let in ne starejši od 25. Vsak udeleženec mora imeti v tem tednu počitnic svojega spremljevalca, ki ni nujno družinski član.

Zagotavljamo vam, da bodo to varne, prijetne in koristne počitnice.

Kako se prijaviti ?
Kandidati naj pošljejo pisno prijavo na obrazcu, ki ga je potrebno izpolniti z velikimi tiskanimi črkami. Prijavnica mora poleg izpolnjenega obrazca vsebovati:
• Zdravniško poročilo udeleženca, natančno izpolnjeno s strani osebnega zdravnika udeleženca.
• Izpolnjeno soglasje staršev, da soglašajo z letovanjem in opis osebe (spremljevalca).
• Izjava staršev otrok ob sproščanju ukrepov za zajezitev širjenja Covida-19 
• Izpolnitev udeleženca Izjave za zajezitev širjenja Covod-19
• Negativen test PCR za otroka in spremljevalca ( trenutne zahteva, ki se zna spremeniti )

Klubi naj poskrbijo, da obrazec – prijavnico, soglasje in izjave izpolnijo družinski člani prijavljene osebe in njegov osebni zdravnik. Prijavnico mora podpisati predsednik kluba ali eden od članov kluba.

Izpolnjeno prijavnico se priloži zdravniškemu spričevalu in pošlje po pošti ali elektronsko.

Datum prijave !

Izpolnjene prijavnice (s priloženo) dokumentacijo je potrebno poslati najkasneje do (vključno)
15. maja 2021:
• po pošti na naslov: OJO Veselko, Malija 67b, 6310 IZOLA
ali
• na elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .

Prijave se bodo upoštevale na podlagi vrstnega reda prispetja na gornja naslova.

Stroški letovanja

Stroški letovanja kandidata in njegovega spremljevalca znašajo 1000 eur, za 6 dni bivanja in program. Kandidat mora imeti spremljevalca, to pomeni, da mora klub – prijavitelj poskrbeti za kritje stroškov tako kandidata kot njegovega spremljevalca. Za kritje teh stroškov udeležencev kampa bo RK Koper sklenil donatorsko pogodbo in izstavil račun.

Navedeni znesek za kandidata in njegovega spremljevalca bo potrebno nakazati na račun rotarijskega kluba Koper št. 00236-025-6095-567 pri NLB Podružnica Koper, najkasneje do 15. julija 2021, z navedbo namena nakazila "12. rotary kamp 2021 v Ankaranu – Debeli rtič."

S prijaznim vabilom !

Predsednik Rotarijskega kluba Koper 2020-2021
Metod Mezek

VABILO

PRIJAVA SPONZORSKEGA KLUBA

ZDRAVSTVENI KARTON

SOGLASJE STARŠEV

IZJAVA STARŠEV OTROK PRED VKLJUČITVIJO NA LETOVANJE OB UPOŠTEVANJU UKREPOV ZA ZAJEZITEV ŠIRJENJA COVID-19

IZJAVA ZA ZAJEZITEV ŠIRJENJA COVID-19

 logodigitalna platforma   zaposlitev   tabori-logi 12  rotary-izobrazevanje-logo     Dohodnina                  Macedonia