Menu

DIHAJ ZAVESTNO, da nas čim več ZADIHA ZAVESTNO!

Članice Rotary cluba NIKE v okviru dobrodelnega projekta »DoberTek« vabimo, na drugo srečanje z naslovom: DIHAJ ZAVESTNO, da nas čim več ZADIHA ZAVESTNO! Predavanje bo vodil vodilni strokovnjak dihanja dr. Milan Hosta.
Dihanje je najbolj temeljna in izjemno občutljiva funkcija organizma, ki nam daje energijo. Vsaka misel, vsaka telesna reakcija in vsako čustvo je pod vplivom in vpliva na vzorec dihanja ter s tem določa kakovost našega življenja.
Način dihanja pove o človeku več kot osebna ali zdravstvena izkaznica. Govori o našem trenutnem počutju in zdravju, naših čustvih, našemu pogledu na življenje, razkriva naše strahove in naš pogum, da jasno izrazimo, kar čutimo.

"V skladu z mnogimi tradicijami - staroslovenska, grška, budizem, taoizem, joga – dihanje ne govori samo o zraku, temveč o duši, vzdušju, gibanju energije, počutju, kakovosti življenja, usklajenosti z naravo, o predihanih odločitvah, o povezanosti z vesoljem, o skritih in nezavednih močeh, o porajanju in minevanju ter o duhu, duhu časa in duhu miru, o trenutku in o večnosti." dr. Milan Hosta

Prijavite se in dobite opomnik Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Time: Apr 8, 2021 (17:50)
Join Zoom Meeting
https://zoom.us/j/98666015628

 logodigitalna platforma   zaposlitev   tabori-logi 12  rotary-izobrazevanje-logo     Dohodnina                  Macedonia