Menu

Razvoj potencialov, ki dejansko prinese spremembe

Rotary klub Ljubljana Triglav, 15. 3. 2020 ob 20h, Zoom: https://tinyurl.com/y6rdkwyl

Podjetje so ljudje. Naši rezultati so ultimativno odvisni od tega, kako ljudje znotraj podjetja sodelujejo ter izkoriščajo in razvijajo svoje potenciale. Na predavanju bomo na podlagi izkušenj razvoja več 1000 ekip s celega sveta delili nekaj konkretnih praks najboljših vodij in ekip, ki omogočajo, da maksimizirajo potencial ljudi in s tem konsistentno zmagujejo v svojih industrijah.

O predavatelju

Borut Jeglič
Futuristic | Input | Activator | Learner | Self-Assurance
Borut je svetovalec za zavzetost zaposlenih, coach za razvoj vodij in svetovalec za uvajanje sprememb v organizacije. Je certificiran GALLUP Strengths Coach, certificiran GALLUP High-Performance Manager®, certificiran SCRUM Master® in soustanovitelj več tehnoloških start-upov ter partner v podjetjih e2grow in Ujemi znanje. Njegove izkušnje obsegajo več deset kompleksnih projektov spremembe načina vodenja, dela z ljudmi in drugih transformacij v majhnih, srednjih in velikih podjetjih, kjer je deloval kot svetovalec, coach ali trener internih coachev na vseh organizacijskih nivojih. Opravljenih ima več kot 3000 coaching ur.

 logodigitalna platforma   zaposlitev   tabori-logi 12  rotary-izobrazevanje-logo     Dohodnina                  Macedonia