Menu

ŠIRJENJE OBZORIJ V ČASU KORONE – S KAVČA NA DALJNI SEVER

DRAGI ROTARIJSKI PRIJATELJI,
ROTARY KLUB LJUBLJANA VAS VABI, DA NAS OBIŠČETE

V SREDO, 20. 1. 2021, OB 19:30
ROTARY (ZOOM) SALON
IN PRISLUHNETE PREDAVANJU

ŠIRJENJE OBZORIJ V ČASU KORONE – S KAVČA NA DALJNI SEVER

predavatelj
AARON MARKO


IZVEDELI BOMO
Aaron Marko je član Rotary kluba Ljubljana. Fotografirati je začel že v osnovni šoli, domačo kopalnico je spremenil v temnico in se včlanil v šolski foto klub. S fotografijo se ukvarja resno in je njegova strast. Tematsko se posveča predvsem popotni in krajinski fotografiji, pa tudi uličnim portretom in živalskemu svetu. Njegove fotografije so bile med drugim objavljene v National Geographic Slovenija in je dobitnik več nagrad z mednarodnih tekmovanj.
Aaron Marko Photography

Aaron skrbi za prijatelje. Na potopisnem predavanju nas popelje tja, kamor nam trenutna svetovna situacija ne dovoljuje, k severnim obzorjem v območje severnih medvedov, ledenih gora in aurore borealis.

Aaron Marko je izkušen manager in trener mehkih veščin. Njegova kariera ga je vodila na vodilna mesta v IBM in od tam v Microsoft. Leta 2002 se je Aaron pridružil podjetju Gustav Käser Training International z ustanovitvijo franšiznega partnerstva, ki zajema Slovenijo, Hrvaško, Makedonijo, Romunijo in Srbijo. Leta 2019 pa je Aaron skupaj s svojimi nekdanjimi kolegi iz Gustava Käserja ustanovil mednarodno podjetje za usposabljanje Hansen Beck.

PRIDRUŽITE SE S KLIKOM NA (VIDEOKONFERENCA ZOOM):
https://zoom.us/j/580821727
Meeting ID: 580 821 727

(VSTOP JE PREKO ČAKALNICE – WAITING ROOM)
DA NE BO TEŽAV S POVEZAVO IN ZAMUDNIKI – DOBRODOŠLI OB 19:20
PRINESITE SI KOZAREC, DA NAZDRAVIMO
DRUŽBA ZAGOTOVLJENA
Rotarijsko druženje je temelj rotarijstva in v težkih časih, v katerih smo, nam bo v družbi prijateljev lažje.
Ostanite zdravi in optimistični.

VABILO

 logodigitalna platforma   zaposlitev   tabori-logi 12  rotary-izobrazevanje-logo     Dohodnina                  Macedonia