Menu

OSEBNA RAST SKOZI ZDRAVILNO SPOLNOST

 

RC ┼Żalec, v ponedeljek, 9.marca ob 20 uri, organizira eno urno predavanje na temo
┬╗OSEBNA RAST SKOZI ZDRAVILNO SPOLNOST┬ź.
Predavala nam bo Rozalija Hartman.
Vljudno vabljeni!

 

Predavanje z mini delavnico ne bo zgolj zabavno, ampak tudi pou─Źno in prakti─Źno. Tema predavanja bo nekoliko ┼żge─Źkljiva, saj bo govorila o tem, kaj imata osebna rast in spolnost skupnega. Na tem podro─Źju je veliko zablod. Spolnost je bila skozi zgodovino mo─Źno zatirana, saj ni bilo za┼żeleno, da bi se ─Źlovek iz tega mo─Źnega vira znal regenerirati, zdraviti in osebno rasti. Ko odlo┼żimo obleko, je ─Źas, da odlo┼żimo tudi maske, sprostimo ─Źustvene zavore, premagamo zadrego, odpremo in se iskreno pogovorimo.

 

O predavateljici:
Rozalija Hartman, ┼żenska, mati, babica, teta, ljubimka, podjetnica ter raziskovalka ┼żivljenja, spolne energije in vitalnosti. Za sabo ima ve─Ź kot 16 let dela na sebi z dolo─Źenimi orodji in znanji, ki jih jih pridobila na delavnicah in ┼íolanju za NLP praktika, mojstra praktika, coacha, theta healing praktika, acces bars praktika, mavri─Źnega terapevta, klasi─Źne masa┼że, ┼íportne masa┼że, tantra masa┼że, krija tantre, ┼íole osebne rasti, spremljanja taoisti─Źnih vsebin in vaj, ┼żenskih krogov, naravne medicine, joge, prodajnih ve┼í─Źin ... Njeno poslanstvo je ─Źim ve─Ź ljudi ozavestiti, da pri─Źnejo svoje telo, spolne organe in spolnost do┼żivljati na bolj svet na─Źin, saj je na┼íe telo tempelj, v katerem bivamo vse ┼żivljenje in ni vseeno, kako z njim ravnamo in kak┼íne energije vanj spu┼í─Źamo. S svojim znanjem vam torej lahko pomaga o─Źistiti ta tempelj razli─Źnih travm, vzorcev in blokad v povezavi s spolnostjo, zlorabami ter prepri─Źanji, ki vam ne koristijo in ne podpirajo va┼íe osebne rasti. Dolo─Źene tehnike in orodja, ki so ji pomagala napredovati, uporabi na delavnici in znanje o njih posreduje tudi vsem udele┼żencem. Predaja tudi znanje o vseh vajah, ki pomagajo pri dvigu spolne ÔÇô ustvarjalne energije, hormona oksitocina in prepre─Źevanju odtekanja spolne energije. Nekaj od svojega znanja bo delila z vami na enournem predavanju in verjame, da nam bo to pomagalo enako, kot je tudi njej.

 

 logodigitalna platforma   zaposlitev   tabori-logi 12  rotary-izobrazevanje-logo     Dohodnina                  Macedonia