Menu

GORICATLON

Rotary klub Nova Gorica letos že sedmo leto vabi na GORICATLON – dobrodelni tek ekip, ki bo središče Nove Gorice preplavil v soboto, 21. decembra 2019, od 10 ure dalje.
Na 6-urni dobrodelni tek ekip se lahko prijavijo ekipe, ki imajo do 6 udeležencev. Vsak izmed članov ekipe teče ali hodi približno 1 uro in preda štafeto naslednjemu. Za vsak krog, dolg približno 1 km, bo izvršena donacija. Celoten izkupiček prireditve bo omogočil šolo v naravi številnim otrokom iz socialno šibkih družin. Podelili pa bomo tudi pokale, in sicer trem najhitrejšim ekipam in trem ekipam, ki bodo zbrale največ sredstev.
Prijavite se lahko preko spletne strani www.goricatlon.si, kjer najdete tudi vsa pravila, organizacijske podrobnosti in pogoje sodelovanja. Za dodatne informacije smo vam na voljo na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. in telefonski številki 041 400 981.
GORICATLON ni tekma, ampak spodbuda k gibanju. V ekipah tekačev ali pohodnikov so dobrodošli vsi bolj ali manj športni dobrodelniki vseh starosti. Predvsem pa je pomembno sodelovati in prispevati v dober namen.
Veliko bi nam pomenilo, če vabilo delite med člani, družino, prijatelji, sodelavci in znanci ter se dobrodelne prireditve udeležite v kar največjem številu.
Ekipa Goricatlona

 logodigitalna platforma   zaposlitev   tabori-logi 12  rotary-izobrazevanje-logo     Dohodnina                  Macedonia