Menu

CONCIERG - LES CLEFS D’OR

DRAGI ROTARIJSKI PRIJATELJI,

ROTARY KLUB LJUBLJANA VAS VABI, DA NAS OBIŠČETE
V SREDO, 13.11. 2019, OB 19:30
ROTARY SALON – GRAND HOTEL UNION
IN PRISLUHNETE PREDAVANJU
CONCIERG - LES CLEFS D’OR
predavatelj
GREGOR ŽIBERT


IZVEDELI BOMO
Predavatelj Gregor Žibert je concierge Grand hotela Union in je z januarjem 2018 postal del svetovno priznanega združenja hotelskih conciergov `Les Clefs d’Or. Na predavanju bo predstavil Les Clefs d'Or (Zlati ključi) mednarodno strokovno združenje hotelskih conciergov s približno 4000 člani, ki deluje v več kot 80 državah in na 530 destinacijah. Člani združenja, katerega korenine segajo v Pariz v davno leto 1929, so zlahka prepoznavni po emblemu z zlatimi prekrižanimi ključki na ovratnikih njihovih uniform. Članstvo v združenju predstavlja simbol zajamčene kakovosti storitev in zahteva bogate izkušnje na področju hotelskega concierga.
Da si concierge zagotovi mesto v združenju Les Clefs d'Or in pridobi pravico do zlatih ključkov, se mora predhodno izkazati z dolgoletnimi delovnimi izkušnjami, opraviti celovite preizkuse in brez kančka dvoma dokazati, da je sposoben zagotavljati najvišjo kakovost storitev v vsakem trenutku.
Gregor Žibert se je letos udeležil seminarja RYLA na katerega ga je nominiral RC Ljubljana in tako še poglobil dolgoletno sodelovanje z Rotaryjem.

VEČERJO/PIJAČO/SLADICO NAROČITE NATAKARJU PRED PREDAVANJEM.
NAJAVITE SVOJ OBISK : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. / GSM: 040 829 610

VABILO

 logodigitalna platforma   zaposlitev   tabori-logi 12  rotary-izobrazevanje-logo     Dohodnina                  Macedonia