Menu
Nedelja, 20 Oktober 2019 00:00

Dnevi odprtih vrat Rotary klubov

Dragi rotarijci, rotaraktovci in interaktovci!

 

Moto leto┼ínjega rotarijskega leta ┬╗Rotary povezuje svet┬ź je eno najbolj┼íih sporo─Źil, ki jih po┼íiljamo svetu.

 

Rotarijci smo ljudje pripravljeni pomagati skupnosti v kateri ┼żivimo in vsem ljudem sveta. Zato moramo krepiti svoje vrste, vendar ob tem ne pozabiti, da v svojo sredino sprejemamo ljudi, ki v srcu dobro mislijo in so pripravljeni slediti rotarijskim na─Źelom.

 

┼áiritvi ─Źlanstva so namenjeni ┬╗Dnevi odprtih vrat Rotary klubov┬ź.

 

Dnevi odprtih vrat so bili v preteklih letih dobro obiskani, obogateni z zanimivimi predavanji ali posebnimi dogodki v klubih. Klub lahko organizira dan odprtih vrat kadarkoli v letu, vendar je ta praksa v na┼íem Distriktu za┼żivela kot skupna akcija, ki poteka v oktobru.

 

Z organiziranjem Dnevov odprtih vrat imamo enkratno prilo┼żnost vplivati na skupnost, zgraditi dolgoro─Źna partnerstva, predvsem pa pove─Źati zanimanje za ─Źlanstvo ter izbolj┼íati javno podobo rotarijstva.

 

Predstavljajte si, kako velik vpliv imamo lahko vsi skupaj, ─Źe vseh 69 rotary klubov, 29 RAC klubov in 12 IAC klubov povabi k sodelovanju svoje prijatelje, sosede, sodelavce in znance.

 

Odprimo vrata Rotary klubov, prika┼żimo ─Źar rotarijstva, poka┼żimo da imamo rotarijci veliko srce in pripravljenost vplivati na izbolj┼íanje razmer v svoji skupnosti in svetu.

 

Dnevi odprtih vrat so idealna prilo┼żnost, da privabimo nove, dobre ljudi v na┼ío rotarijsko dru┼żino. Bodite uspe┼íni, predvsem pa se imejte lepo in u┼żivajte v dru┼żbi prijateljev.

 

Hvala vsem.

 

Du┼ían Peterkovi─Ź                                                                           Irena Kos

Predsednik odbora za razvoj in                                             Guvernerka Distrikta 1912 ┼íiritev ─Źlanstva                                                                        za leto 2019/20

 

 

 

 logodigitalna platforma   zaposlitev   tabori-logi 12  rotary-izobrazevanje-logo     Dohodnina                  Macedonia