Menu

VTISI S ŠTUDIJA MEDICINE NA UNIVERZI V OXFORDU

DRAGI ROTARIJSKI PRIJATELJI,

ROTARY KLUB LJUBLJANA VAS VABI, DA NAS OBIŠČETE

V SREDO, 25.9. 2019, OB 19:30

SALON IRIS – GRAND HOTEL UNION

IN PRISLUHNETE PREDAVANJU

VTISI S ŠTUDIJA MEDICINE NA UNIVERZI V OXFORDU

predavatelj

JERNEJ ZORMAN

1-Vladimir Pezdirc (RC Ljubljana), prejemnik štipendije za leto 2017 Jernej Zorman in Aleš Žnidarič (predsednik RC Ljubljana 2017-2018)

Vladimir Pezdirc (RC Ljubljana), prejemnik štipendije za leto 2017 Jernej Zorman in Aleš Žnidarič (predsednik RC Ljubljana 2017-2018)

IZVEDELI BOMO

Predavatelj Jernej Zorman je štipendist Rotary kluba Ljubljana za leto 2017 in trenutno zaključuje s študijem medicine na Univerzi v Oxfordu. Na predavanju bo predstavil vtise s svoje šestletne študijske poti v Oxfordu, kjer je med drugim prejel Gibsovo nagrado za najvišjo povprečno oceno med 146 študenti na izpitih prvega letnika. Ob opravljeni diplomski nalogi s področja infekcij in imunoterapije raka je avtor oz. soavtor šestih znanstvenih člankov s področja imunologije, onkologije in nevrokirurgije ter aktivni član Društva Slovencev na Univerzi v Oxfordu.

Univerza v Oxfordu

VEČERJO/PIJAČO/SLADICO NAROČITE NATAKARJU PRED PREDAVANJEM.

NAJAVITE SVOJ OBISK : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. / GSM: 040 829 610

 

 logodigitalna platforma   zaposlitev   tabori-logi 12  rotary-izobrazevanje-logo     Dohodnina                  Macedonia