Menu

Preizkus BMW i3

Spoštovani in dragi prijatelji,

preteklo sredo smo vzporedno s temeljito predstavitvijo električnega vozila BMW i3 na Kendovem dvorcu v Sp. Idriji prevzeli njegove ključe in ga v partnerstvu z BMW Slovenija dobili na dvomesečni preizkus. Navedeno priložnost izkoriščamo v dobrodelne namene, avtomobil bomo rotarijcem in vsem drugim našim prijateljem in gostom Dvorca dajali na razpolago za dnevni najem oz. najem čez vikend za dnevno najemnino 30 EUR oz. za vikend (sobota/nedelja) za 100 EUR. Vsa zbrana sredstva bodo namenjena za projekt Botrstva, za pomoč otrokom v družinah, ki nujno rabijo naso pomoc.

Vozilo se bo na Dvorcu po predhodnji najavi in dogovoru dvigalo med 7. in 8. uro zjutraj ter vračalo med 21. in 22. uro zvečer. Osebje Kendovega dvorca Sp. Idrija, kjer ima i3 svojo novo dvomesečno bazo, bo pod vodstvom Bogdana Tončiča skrbelo za nočno polnjenje vozila. Njegov domet je v normalnih voznih razmerah 150 km, možno pa je tudi hitro 20 minutno (brezplačno) polnjene na polnilnici BTC v Ljubljani in drugje (podatki na internetu), čemur je v vozilu namenjena tudi posebna plačilna kartica. Skratka, za najemnika ni nikakršnih stroškov s pogonsko energijo. Glede na to, da ima vozilo ustrezno zeleno karto, je z njim možen tudi prehod v tujino, npr. na Hrvaško. Ostale podrobnosti ob prevzemu vozila v okviru Navodila za uporabo vozila.

BMW nam bo v okviru našega partnerstva hvaležen, da na Bogdanov mail po preizkusu vozila v parih stavkih zapišemo, kaj se nam je na vozilu dopadlo, kaj z našega vidika na vozilu ni v redu ter kaj bi priporočili BMWju za njihova bodoča električna vozila. Za najbolj koristne komentarje je najavljen kakšen X6 ali serija 6 čez vikend….

Naprošamo za vaše prijave in terminske rezervacije za vozilo Bogdanu na njegov mail oz. telefon, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. , 051 344 939 (vaše ime in priiimek, mail in telefon)

Iztok Seljak

 logodigitalna platforma   zaposlitev   tabori-logi 12  rotary-izobrazevanje-logo     Dohodnina                  Macedonia