Menu

Nagovor guvernerke avgust 2019

Ljubljana, 08.08.2019

Dragi rotaraktovci in interaktovci!

To drugo pismo namenjam prav vam dragi mladi prijatelji, da vam izrazim vso podporo pri uresničitvi vaših rotarijskih in osebnih projektov.

K pisanju tega pisma me je navdihnil RAC Ljubljana 25, ki je v vasi Soča pripravil projekt »Poletna šola – Z nami na pot do uspeha« namenjeno IAC in drugim srednješolcem. V tej šoli, so srednješolcem pomagali pri ustvarjanju vizij prihodnosti in določitvi ciljev za njihovo pot do uspehov. Zgodbe so podajali rotaraktovci in mladi uspešni ljudje, ki so navdihovali vsak s svojo zgodbo in natrosili mnogo uporabnih idej. Ob vsemu pridobljenemu znanju pa so imeli čas tudi za prijetno druženje in sklepanje prijateljstev.

Luka Pregelj in prijatelji, ki ste ustvarili to prvo poletno šolo, iskrene čestitke! Verjamem, da vam bo drugo leto s pridobljenimi izkušnjami lažje in bo druga Poletna šola deležna še večjega obiska. Oglejte si njihov video, ne bo vas pustil ravnodušnih.

Mene ste navdušili! Rotary potrebuje ljudi vašega kova. Ljudi, ki nesebično delijo svoje znanje in izkušnje. Verjamem in računam na vas, da boste s svojim intuzijazmom še naprej navduševali in stopili v rotarijske vrste, ko bo prenehalo vaše delovanje v RAC. Prepričana sem, da s svojim zgledom krepite in večate vrste med IAC, nam rotarijcem pa dajete vetra v jadra.

Dragi rotarijci!

Ko vidiš in čutiš to energijo mladih preprosto veš, da je prihodnost sveta v njihovih rokah. Prosim vas, da odprete svoja srca in vrata za te mlade, ki želijo biti del naše velike rotarijske družine. Računam tudi na vašo pomoč, v kolikor jo mladi potrebujejo na svoji poklicni poti. S svojimi izkušnjami in nasveti jim lahko veliko pomagate!

Hvala vsem.
Bodite lepo, kjerkoli že ste.

Irena Kos
Guvernerka Distrikta 1912
za leto 2019/2020

 logodigitalna platforma   zaposlitev   tabori-logi 12  rotary-izobrazevanje-logo     Dohodnina                  Macedonia