Menu

Vodstvo Rotary Slovenija 2018-2019

Funkcija Ime in priimek Klub e-mail
GUVERNERJI
DG Janez Lipec RC Zagorje Kum Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
DGE Irena Kos RC Ljubljana Julija Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
IPDG Danijel Petrovič RC Ljubljana Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
PDG  Jože Zadravec RC Medvode Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
PDG Martin Šinigoj RC Nova Gorica Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
PDG Anton Končnik RC Bled Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
PDG Edi Stropnik RC Ptuj Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
PDG Otmar Zorn RC Ljubljana Emona Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
PDG Stanislav Ojnik … RC Maribor /
DISTRIKTNA PISARNA
Distriktna sekretarka Laura Senčar / Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
ASISTENTI GUVERNERJA IN POMOČNIKI ASISTENTOV
Asistent Guvernerja - Ljubljana 1 Aleš Jenčič RC Ljubljana Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Asistentka Guvernerja - Ljubljana 2 Jože Ban RC Medvode Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Asistent Guvernerja - Osrednja Štajerska in SV Slovenija Matjaž Durjava RC Maribor Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Asistent Guvernerja - Štajerska, Koroška in Posavska Stanislav Veniger RC Žalec Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Asistent Guvernerja - Gorenjska Marjan Kocjan RC Ljubljana Iliria Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Asistent Guvernerja - Primorska in Notranjska Matjaž Krajnc RC Portorož Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Asistent Guvernerja - JV Slovenija Tomaž Savšek RC Dolenjske Toplice Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
ODBORI
Predsednik odbora za razvoj in širitev članstva Aleš Grašek RC Ljubljana Emona Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Predsednik odbora za nove generacije An Krumberger RC Ljubljana Iliria Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Predsednica odbora za poklicno dejavnost in inovativnost Marta Turk RC Ljubljana Nike Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Predsednik odbora za mednarodno dejavnost Janez Podobnik RC Idrija Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Predsednik odbora za skupnost Janka Planinc RC Tržič-Naklo Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Predsednik odbora za fundacije Jože Ban RC Medvode Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Predsednica odbora za stike z javnostmi Irena Kocjan RC Medvode Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Predsednik odbora za strateški razvoj Iztok Seljak RC Idrija Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Predsednik odbora za socialna omrežja in e-klub Simon Meglič RC Logatec Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Predsednik odbora za varovanje okolja Marko Lavrih RC Grosuplje Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Predsednik odbora za medklubsko sodelovanje Dušan Peterkovič RC Ljubljana Iliria Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Predsednik odbora za izobraževanje Otmar Zorn RC Ljubljana Emona Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Predsednik odbora Alumni Matjaž Madžarac RC Maribor Grad Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Distriktni zakladnik Jože Potočar RC Ljubljana Carniola Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Predsednica odbora za razvoj ženskega članstva Marjana Martinčič RC Ljubljana Tivoli Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Predsednik odbora za organizacijo tematskih srečanj za skupnost Alojzij Rejc RC Idrija Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Predsednik odbora za organizacijo PETS-SETS Jože Ban RC Medvode Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Distriktni Rotaract predstavnik (DRR) Tilen Šerbec Turk RAC Novo mesto Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Koordinatorka RI - Lions Irena Kos RC Ljubljana Julija Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Distriktni arhivar Matija Tuma RC Ljubljana Emona Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
POOBLAŠČENCI GUVERNERJA
Pooblaščenec guvernerja za sodelovanje z Makedonijo Edi Stropnik RC Ptuj Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pooblaščenec guvernerja za grafično oblikovanje Marjan Kocjan RC Ljubljana Iliria Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pooblaščenka guvernerja za Rotaract (RAC) Manca Kragelj RAC Celje Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pooblaščenka guvernerja za Interact (IAC) Snežana Šuput RC Ljubljana Julija Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pooblaščenka guvernerja za humanitarna sredstva iz dohodnine Mojca Fon Jager RC Ljubljana Nike Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Pooblaščenec guvernerja za PolioPlus Vojko Kanič RC Maribor Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
FINANČNI NADZOR
Predsednica skupine za finančni nadzor Valentina Zupan RC Škofja Loka Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Član skupine za finančni nadzor Marko Kajzer RC Ljubljana Carniola Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Član skupine za finančni nadzor Štefan Teraž RC Sevnica Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
  zaposlitev   tabori-logi 12  rotary-izobrazevanje-logo   Rotary-OPDI    Dohodnina                  Macedonia