Menu

Rotaract European Meeting, Gala večer

Spoštovani rotarijci,

v sklopu Rotaract European Meetinga (REM), ki ga imamo čast gostiti to jesen, vas prijazno vabimo na gala večer v soboto, 7. oktobra 2017, v Veliki dvorani Grand hotela Union.

Pričakujemo vas med 19. in 19.30 uro.

Cena vstopnice: 90 EUR
Dress code: green tie

Na dogodku bomo zbirali tudi sredstva v dobrodelen namen in jih podarili projektu Botrstvo. Veselimo se vaše udeležbe in se vam hkrati zahvaljujemo za izkazano podporo pri organizaciji REM, ki ima velik pomen za naš celoten distrikt.

Za rezervacijo pošljite e-pošto na naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Z lepimi pozdravi,

organizacijska ekipa REM Ljubljana

---

ROTERACT EUROPEAN MEETING V LJUBLJANI

Rotaract klubi Ljubljana, Feniks in Celje med 5. in 8. oktobrom v Ljubljani gostijo REM, Rotaract European Meeting, ki jim ga je v močni konkurenci prinesla uspešna kandidatura lani v Atenah. Pričakujejo udeležbo več kot 400 vrstnikov iz vse Evrope. Rdeča nit dogodka, ki se bo uradno začel z odprtjem na ljubljanskem gradu in zaključil z gala večerom v veliki dvorani Grand hotela Union, sta zelenost Slovenije in Ljubljane, ki jo je lani krasil naziv Zelena prestolnica Evrope.

Poleg uradnega dela s konferenco za predstavnike ERIC, rotaractovci za goste pripravljajo pester spremljevalni program z delavnicami, aktivnostmi, vodenimi ogledi Ljubljane ter izletoma na Bled in v Postojno. V sodelovanju z MOL bodo izvedli tudi socialni projekt, predvidoma sajenje lip, kar nosi dvojno simboliko: lipa je eden od simbolov Slovenije, hkrati pa bo gesta pripomogla, da bo Ljubljana še bolj zelena. Ob skrbi za okolje bo v ospredju tudi skrb za bližnjega – izkupiček dobrodelnega srečelova na zaključnem večeru bo namenjen projektu Botrstvo.

Še vedno pa zbirajo sredstva za sofinanciranje dogodka in nagrade za srečelov. Pri tem bodo veseli pomoči rotarijcev, saj je REM priložnost za medgeneracijsko sodelovanje (kot prostovoljci jim bodo npr. pomagali interactovci) in bo pripomogel k ugledu celotnega distrikta 1912. Vsak RC klub naj bi simboličen znesek doniral in s tem omogočil še boljšo izvedbo dogodka.

  zaposlitev   tabori-logi 12  rotary-izobrazevanje-logo   Rotary-OPDI    Dohodnina                    Macedonia